La pàgina de l'Anna i en Xavier

 

Els nens

Els Pares

Bona noia. 

Sóc la tercera de 6 germans. La meva arribada va ser un canvi en la família ja que deixàvem de viure amb els avis per anar al pis nou de Travessera de Les Corts. Hem anat augmentant amb les parelles dels germans i els nebots. Ara som a la vora de 30 persones.

 

De petita vaig anar a escoles del barri: el Santa Teresita i l’Arpi. El BUP el vaig fer a l’institut Boscà i la universitat al Blanquerna on vaig fer bones amigues en el meu grup de treball. Des de petita amb la catequesis i també l’adolescència amb l’HORA-3, he estat arrelada a la parròquia del barri. Aquí vaig conèixer i des d’aleshores compartim molts bons moments amb la colla dels” I a tu que t’importa”. També amb el grup dels de Gràcia. En aquest ambient vaig conèixer al Xavi i vam anar a viure a Les Fonts de Sant Quirze per formar una família. Quan vaig acabar els estudis, vaig treballar a la mateixa escola que havia estat de petita i al cap de pocs anys vaig passar a treballar a La Salle Bonanova. Després de 18 anys decidí fer un canvi professional i conèixer altres possibilitats. Va ser molt enriquidor. Actualment sóc professora de cicles formatius i fa poc vaig aprovar oposicions a la funció pública.

 

En tot aquest temps he criat dos fills, la Judit i en David, dels qui estic molt orgullosa. L'any 2017 em vaig separar.

Em sento molt afortunada d’estar compartint la vida amb en Xavier. Dono gràcies que ens haguem trobat i desitjo poder passar tota la vida que em queda al seu costat.

Xavier

Gracienc, botiguer ulleraire  i pare d'en Xavier i d'en Ferran.

Bon noi.

Vaig néixer al Carrer Legalitat, 48 de Gràcia, després amb els meus pares vaig anar a viure al Carrer Alegre de Dalt. En aquest periode estudio a La Salle Gràcia a la plaça del Nord.

Després marxem a viure a la Diagonal i a estudiar al Thau. Aquí amb 14 anys la vida em dóna el primer tomb i m'espavila una mica.

Als 18 faig COU al CIC, suspenc tres asignatures i repeteixo a l'acadèmia Uni-Tec de Rambla Catalunya, aquí la cosa ja s'anima i conec nous amics i a Castelldefels i a la Diagonal que m'han acompanyat fins el dia d'avui. Més endavant formarem amb ells els grups de la Masia i la molt honorable O.M.

Començo a treballar en una multinacional d'òptica, primer a oficines a Portal de l'Àngel, edifici del termòmetre i després com a representant. Inicio la carrera de ciències econòmiques a la U.B.. Complerts els 20 anys marxo cap a la mili a perdre el temps. Conec a l'Elena amb la que em casaré als 29 anys i tindré dos fills fantàstics, en Xavier i en Ferran.

Tenint 21 anys obro la primera òptica a Cornellà i deixo la facultat a tercer curs. D'ençà que estic treballant i fins ara amb 7 òptiques a Barcelona.

El 2013 em divorcio i tinc la sort de  conèixer grans persones, una en especial. El 2016 se'm diagnostica el càncer de còlon. Durant el 2018 apareix a la meva vida la millor persona del món, l'Anna (La Bascu). El 2022 nou càncer i el 2023 ja amb 62 anys a brindar per la vida i no se m'acut millor manera que casar-me amb la súper Anna i celebrar-ho amb tothom que m'estimo.

Els Pares

Anna Maria 

Cortsenca, educadora i mare de la Judit i d'en David.

Sobre nosaltres